КАРАБИНА STEYR MONOBLOCK

Продукти

Една истинска (р)еволюция в развитието на огнестрелното оръжие! Първото по рода си оръжие със цев и ресивър изковани от едно цяло парче оръжейна стомана, проектирано изработено и изпитано по военни стандарти!

STEYR MONOBLOC е конструирана с концепцията на модулно оръжие - на иновативния приклад с алуминиева бединг система и футуристичен дизайн, могат да се монтират различни калибри моноблок цеви, съответно и затвори, като всеки компонент е с отделен сериен номер. Спусъка на оръжието е също демонтируем без използване на инструменти, прецизен и с регулируемо усилие на спускане.

Прикладът на MONOBLOC е изработен от устойчив технологичен полимер с кожени неприплъзващи вложки в контактните елементи и вградено дуралуминиево шаси, допълнително принасящо към презизността на оръжието. Предлага се в няколко добре подбрани цветови гами и е изключително удобен и ергономичен.

Производството на STEYR MONOBLOC стартира през 2019г. с калибри 308Win и 30-06, а сега се произвежда и в калибри  270Win, 6,5Creedmoor, 300WinMag и 375H&H.

В посочената цена не са включени мерни прибори, Picatinny релса и монтажи за оптика.

ВНИМАНИЕ!