КАРАБИНА STEYR MONOBLOCK

Продукти

Една истинска (р)еволюция в развитието на огнестрелното оръжие! Първото по рода си оръжие със цев и ресивър изковани от едно цяло парче оръжейна стомана, проектирано изработено и изпитано по военни стандарти!

STEYR MONOBLOC е конструирана с концепцията на модулно оръжие - на иновативния приклад с алуминиева бединг система и футуристичен дизайн, могат да се монтират различни калибри моноблок цеви, съответно и затвори, като всеки компонент е с отделен сериен номер. Спусъка на оръжието е също демонтируем без използване на инструменти, прецизен и с регулируемо усилие на спускане.

Прикладът на MONOBLOC е изработен от устойчив технологичен полимер с кожени неприплъзващи вложки в контактните елементи и вградено дуралуминиево шаси, допълнително принасящо към презизността на оръжието. Предлага се в няколко добре подбрани цветови гами и е изключително удобен и ергономичен.

Производството на STEYR MONOBLOC стартира през 2019г. с калибри 308Win и 30-06, а през 2020г. започва да се произвежда и в калибри 7х64, 270Win и 8х57JRS.

ВНИМАНИЕ!