ОПТИКА NIKKO STIRLING DIAMOND 3-9X42i

Продукти
460,00 лв.
  • Марка: NIKKO STIRLING
  • Кат. номер: ndsi251050
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Много практична и универсална ловна оптика, подходяща за всякакъв вид лов, но особено добра за лова чрез издебване и лова от чакало. Размера на предната леща осигурява на ловеца достатъчна светлосила за стрелба при влошени условия на осветеност в съчетние с по-ниско тегло и компактен дизайн.

Търсенето на трофеи или редки животни често изпращат съвременния ловец в райони с най-различни особености на климата и терена, които изискват максимума от ловеца и неговата екипировка. Бърза стрелба, лоша осветеност – моделите от серията Diamond са създадени именно за това – бърза и точна стрелба дори и при слаба осветеност.Тук ловецът се нуждае от бърз изстрел при залез, здрач или в горските сенки. Добре подбраната червена или зелена подсветка на скалата прави това лесно. Идеални за лов на гонка или на ход оптики.

Оптичното многослойно покритие на лещите ETE Microlux e е нанесено с цел антирефлексно действие и осигуряване на светло и ясно изображение при условия на лоша осветеност, когато прихващането на целта е критично.

Доживотна гаранция!

 

Увеличение

Диаметър на обектива

Зрително поле на 100м.

МОА за Клик

Фокусно разстояние

Диаметър на корпуса

Дължина

Тежест

Скала

    3-9

    42мм.

    12,8-4,3m.

   1/4

    8,5см.

    30мм.

  310мм.

539гр.

Dot

Купи на изплащане