ТЕРМОВИЗИОНЕН ПРИЦЕЛ PARD SU35-LRF

Продукти
4 692,00 лв.
  • Марка: PARD®
  • Кат. номер: su35lrf
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

ИНФОРМАЦИЯ

Термичен мерник за нощно виждане Pard SU35LRF, новото поколение термомерник, който поставя ново ниво! Pard SU35LRF е един от най-малките и най-леките термични мерници в света, без компромис по отношение на функционалността или надеждността! През нощта е много важно ловците да използват надеждно оптично оборудване, което няма да ви подведе в най-решаващия момент. Ето защо те често избират термовизионни продукти, произведени от PARD. Що се отнася до термалната нощна видимост, технологията и изпълнението се промениха много бързо за много кратко време. С модерен термоскоп вие правите крачка в един изцяло нов свят, където нощта не съществува и откривате дивата природа по-добре от деня! Рискът от стрелба по грешното животно е драстично намален, можете ясно да видите детайли като зъбите  на дивата свиня. С термичното зрение често виждате директното попадение в животното, виждате кървавата следа, която се появява след животното и можете лесно да го проследите след стрелба.

МОДЕЛИ SU35 & SU35LRF

SU35 се предлага в два модела, със и без >800m лазерни далекомери. Ако ловувате например в полета, SU35LRF с далекомери е очевиден избор. Без него е много трудно да се определи правилното разстояние.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА PARD SU35LRF

Pard SU35LRF се използва лесно и бързо! Стартирането става само за няколко секунди и след като намерите целта си, можете да стреляте веднага. Ако искате да промените някоя настройка, можете лесно да го направите в ясно меню и лесно разположени бутони. Той ви дава 9 различни броя мерни скали, от които да избирате, точно според вашите нужди! Настройката е много проста в X и Y, могат да се съхраняват няколко различни настройки в менюто между които можете бързо да превключвате. Можете да запазите настройки с различни куршуми, за различни дистанции, с различна скала. Актуализирането без затвор на неохлаждания топлинен сензор (Refresh) прави мерника напълно безшумен и е идеално подходящ дори когато разстоянието до животните е много малко. Когато функцията Heat Tracking работи, най-горещата точка на изображението винаги се проследява/показва. Получавате тънка рамка около него. Добра функция при проследяване на дивеч след изстрел. SU35LRF има 35 mm предна леща, комбинирана с 384x288 ULIS топлинен сензор, 50 Hz честота на опресняване, 17 um чувствителност, което ви дава добра острота на изображението без забавяне с повече от достатъчен обхват за нормален лов. Имаше увеличение от ниско 1,5x до 4,5x. Екипът е перфектен за тези, които ловуват за храна, търсят  ранен дивеч или ловуват в царевични полета и трябва да могат да стрелят бързо на къси разстояния. В допълнение, за максимална възможност за бързи изстрели, мерникът е оборудван с регулируем лазерен мерник. Pard SU35LRF използва мощна и презареждаема литиева батерия 18650, която се счита за оптимален избор. Много лесен за смяна и дълго време за работа, без разходи. 18650 Lithium осигурява енергия дори при ниски температури. SU35LRF е оборудван с голям LCD дисплей 1024x800, който осигурява ясно и детайлно изображение. Яркостта на екрана може да се регулира според вашите собствени нужди. Като аксесоар има и интелигентен външен 5" LCD екран, който се прикрепя здраво директно към лявата страна на екрана. Екранът прави лесно и удобно разузнаване от ловната хижа, както и поддържане на перфектна следа по време на мобилен лов в поле.

 

ВНИМАНИЕ!

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Най-малкият термален бинокъл в света.

Време за стартиране: по-малко от 2сек.

Тегло само 420 грама

Увеличение: 1.5x4.5x

Размер на сензора: 384x288

Честота на актуализиране: 50Hz

Обхват на спектъра: 17um

Вътрешен дисплей: 1024x800

Тип дисплей: Sony Oled екран

Изходна зеница: 8 мм

Разстояние до очите: 35 mm

Корекция на диоптъра: +/- 5

Фокус: Ръчно

Обхват на фокусиране: 1 м до безкрайност

Далекомер (модел SU35 LRF): лазер >800 m (точност +/- 0,5 m)

Видео изход: SZ65 Composite

Автоматична поправка на дефектен пиксел: Да

Електронен компас: Да

3D жироскоп: Да

Работен източник: Li-Ion 18650 3.7V - акумулаторна и сменяема

Време на работа: прибл. 8 часа (смяна на батерията 1 минута)

Възможност за откриване: Човек 750 м, Автомобил 1200 м

Устойчивост на откат и удар 6000 джаула!

Палитра: White Hot/Black Hot/Red Hot/Iron red/Sky

Допълнителни аксесоари: Изключително голям 5" HD LCD дисплей, идеален, когато сте в движение!

NST (Non Shutter Tech) гарантира, че изображението е без замръзване.

Функция Detector-Self-Repair, поправя всяка евентуална повреда на пиксела!

Функция за горещо проследяване

Вграден лазерен мерник, перфектен при търсене на ранен дивеч .

Работа: Акумулаторна литиева батерия 18650, сменяема за 1 мин.

Материал: 6061 Aerospace Aluminium - черен анодизиран!

Размер (mm): 162x74,6x65,5

Гаранция: 3 години. Гаранцията не включва разходите за доставка

Купи на изплащане