OПТИКА DDoptics Nighteagle GEN.3 V6 2.5-10x56

Продукти
1 946,00 лв. 1 405,00 лв.
  • Марка: DDoptics
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ловни мерници DDoptics - проектирани в Германия, произведени в Япония и окончателно сглобени в Германия.

Особено при нощен лов , светлинният поток (пропускане на светлина и размер) на ловния оптически мерник и качеството на светлинния мерник са от изключително значение. По-голямата леща на нощните мерници концентрира повече светлина - което може да бъде решаващо при лов. С всички технически възможности и използването на специални покрития върху стъклените повърхности се постигат пикови стойности на светлопропускливост до 96%.

IFIBER Leuchtpunkt - произведено в Германия.

Електрониката (IFIBER) за осветителната точка, разработена, произведена и инсталирана в Кемниц - Германия, гарантира, че осветителната точка е винаги там, когато имате нужда от нея. Най-съвременният сензор за позиция и движение регистрира всяко движение и позицията на оптиката на мишената. Контролерът интерпретира тези данни, така че светлинната точка да е там, когато имате нужда от нея и въпреки това може да бъде спестена максимална мощност. Мониторингът има собствена консумация, която не е по-висока от саморазряда на вашата батерия. Настройките на мерника от 1 до 5 са ​​подходящи за лов с уред за нощно виждане.

ВНИМАНИЕ!

V6 6x увеличение

13,5 m-2,2 m зрително поле

 Светеща точка IFiber подходящ за използване през нощта

 Изцяло метално корекционни механизми (тумблери), без пластмасови елементи

CT стъкло (Clear Transmission) (ниска дисперсия)

Двойно завъртане и разграфяване на корекционните механизми

Zerostop за ASV (бързо нулиране)

Твърдо, тактическо 0,1 MRAD коригиране с 1 см/клик

Оптимизиран нов кръст A4 (A4N)

Мощна компенсация на паралакса от 20 m до безкрайност

Аксесоари: 1x Flipcaps, почистваща кърпа, DDoptics чип, мишени, инструкции за оптика на мишената, балистичен комплект

В Nighteagle V6 2.5-10x56 е монтирана оптична светлинна точка с ръчно управление

Нови функции:

 1. Пръстенът за регулиране на увеличението е забележимо променен и сега осигурява по-добро захващане поради по-масивната си структура.

2. Reticle 4 е  много по-финна и създава повече пространство и по-добра видимост.

3. Изцяло метални коркционни механизми с очетливи кликове и Zero Stop система.

Светлопропускливост с пикови стойности

Оптиката е с пълно многослойно покритие, която не позволява никакви отражения, предлага брилянтно изображение с изключителни характеристики на рязкост на ръбовете.

Поради минималния дял на фалшива светлина, дори подсветката не пречи.

Пропускането на светлина има пикови стойности съответно от 94,7% (ден) и 93% (нощ), което позволява сигурни изстрели във всякакви условия на осветеност.

Светлинна точка е с фино димиране и благодарение на технологията със стъклени влакна, светлинната точка е не само по-тъмна при силно затъмняване, но и по-фина. Светлинната точка може да се димира безкрайно от подходящо фоново осветление до режим на нощно виждане.

Нова скала 4 за минимално покритие на целта.  Когато гледа през новото поколение III на мерниците "Nachtfalke HDX", ползвателя веднага разпознава практичния дизайн: Скалата 4N в мерника  е много по-финна, външните ленти са  наполовина по-тънки и стоят много по-далеч една от друга. Голямо предимство, особено за ловеца при условия на слаба осветеност, тъй като целта е минимално закрита и по този начин е възможно оптимално  бърз и безопасен изстрел. Осветената скала 4N е разположена в равнината на изображението на окуляра (2-ра фокална равнина на изображението) и по този начин винаги остава със същия размер при промяна на увеличението. Не са необходими помощни средства за регулиране на мерника. Мерникът има тактическа настройка от 0,1 MRAD, т.е. на щракване мерника се коригира с 0,1 MRAD, т.е. с 1 см на 100 м. За потребителя в Европа това означава лесно приложение в десетичната система. Регулирането на кликовете работи абсолютно повтарящо се и може да се нулира след изстрел (в случай, че се използват няколко настройки).

Общ диапазон на регулиране: 27.5 MRAD - 275 клика - 2.75 m

Разстояние за регулиране:

Клик на 100 м: 1 см 

Клик на 200 м: 2 см 

Клик на 300 м: 3 см 

Клик на 600 м: 6 см

Странично монтираната компенсация на паралакса (20 ярда до безкрайност) предпазва от неправилно прицелване и също така осигурява рязко  изображение без умора на окото при всички настройки на увеличение.

Купи на изплащане