БИНОКЪЛ DDOPTICS ULTRA LIGHT 10X42

Продукти
389,00 лв.
  • Марка: DDoptics
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Серия бинокли DDoptics Ultralight

Универсалните бинокли за туризъм и лов от DDoptics отговарят на всички изисквания, които можете да очаквате от бинокли за открито, туризъм и пътуване: те са леки, малки, удобни и мощни. Разбира се, ултралекият бинокъл също е водоустойчив и здрав.

Здрав дизайн

Напълненият с азот Ultralight бинокъл е изработен от нечуплив поликарбонат и също така е лек, така че се използва лесно и не заема почти никакво място в чантата. Благодарение на гуменото подсилване на корпуса, бинокълът не се изплъзва от ръката ви дори при дъжд.

За вашата почивка на открито!

Издържа на най-неблагоприятните метеорологични условия и е лек и удобен, универсален оптимален спътник. Гарантирана е безпогрешна фина настройка на механиката. Колелото за фокусиране се движи свободно и без луфт. С аксесоарите бинокълът бързо се окомплектова  и е готов за употреба.

 

 

ВНИМАНИЕ!

Бинокъл 10x42 Ultralight

Универсалните бинокли за туризъм и лов от DDoptics се предлагат и в по-ярката 42 мм версия. Лек, малък, удобен и мощен, той трябва да бъде универсалният бинокъл за туризъм и лов. Ултралекият бинокъл трябва да е здрав и в допълнение, този малък бинокъл е просто красив. Неговият отворен мост приканва ръката да обвие плътно тръбата и по този начин предлага сцепление и комфорт. Покритието на призмите и лещите на бинокъла Ultralight с диаметър на лещата 42 mm дори е снабдено с диелектрик. Това гарантира ярко и приятно изображение и когато не се нуждаете от бинокъла, той изчезва без повече приказки в джоба на якето. С ниското си тегло на бинокъла Ultralight не ви пречи в нито един момент. Идеално подходящ за почивки на открито, дори и при здрач. Независимо дали в планината или на морето, дали при -15 °C или при 45 °C в пустинята. Изпълненият с азот Ultralight работи при всякакви условия и запазва  добра картина. До здрач ви помага да разпознаете правилния път или ви показва къде се крие една или друга малка изненада, която никога не бихте открили без вашия верен спътник. Новост е значително по-добрата пригодност на 8x и 10x42 Ultralight за използване по здрач и нощ. В допълнение към по-голямата бленда на обектива има и значително подобрен светлинен трансфер.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Тегло в гр.: 572

Увеличение: 10x

Разстояние на зеницата: 60-78

Диаметър на лещата в mm: 42

Изходна зеница в mm: 4,2

Зрително поле на 1000 м (в м): 106

Ъгъл на видимост в градуси: 6,1

Наочници: TwistUp Metal

Тип призма: Schmidt Pechan

Покритие на призмата: Диелектрик 52s

Покритие на лещите: FMC HDX  

Материал на корпуса: Поликарбонат

Усилване на корпуса: Гума

Очно разстояние в mm: 16,1

Окуляр за очила: да

Близък план от (в м): 2

Настройка на диоптъра: десен Компенсация на диоптри: +3 до -3

Сила на светене: 17,6

Здрач фактор: 20,5

Пълнене с азот: да

Водоустойчивост (дълбочина в м): 0,5

Размери в/ш/д в ​​мм: 145x128x52

Купи на изплащане