ОПТИКА DDOPTICS NIGHTEAGLE GEN3 V6 1-6X24

Продукти
2 249,00 лв. 1 765,00 лв.
  • Марка: DDoptics
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Новa подобрена версия на първия ни прицел 1-6x24

-по-голямо зрително поле

- подобрена видимост

- авт. Светеща точка (опция)

- по-малка загуба на зрителното поле от окуляра (по-тънка рамка)

- Метални тумблери за регулиране на скалата (без пластмасови елементи)

- CT стъкло (ясно предаванена образа,ниска дисперсия)

- Zerostop за ASV 

- тактически 0,1 MRAD тумблери с отчетливи кликове (1 см/клик)

- Фина  4 (A4N) скала

 Аксесоари: 1x капачки, кърпа за почистване, DDoptics чип, мишени, инструкции за прострелка на оптиката

  Стандартно в  оптически мерник V6 1-6x24 е инсталирана ръчна светлинна точка от стъклени влакна.

Както всички целеви оптики от 3-то поколение V6 1-6x24 също има типични характеристики. В допълнение към подобрената оптика (по-добро покритие и CT стъкло), изгледът може да бъде по-добре центриран и се използват видове стъкла с подобрени свойства на светлопредаване. Особено впечатляващи са новите, водоустойчиви метални корекционни механизми  с отчетливо регулиране на кликовете от 0,1 MRAD и Zerostop.

ВНИМАНИЕ!

Какво е новото при последното поколение мерници?

На пръв поглед веднага хващат окото 3 промени:

1. Пръстенът за настройка на лупата е значително променен и сега осигурява по-добро сцепление поради по-грубата си структура.

2. Скалата №4 е станала много по-фина и създава повече пространство в средата.

3. Регулирането на мерната скала е направено от метал, по-ясно и отчетливо е и има два оборота и Zerostop.

Нова скала №4 за минимално покритие на целта -  Когато гледа през новото поколение III мерници, зрителят веднага разпознава практичния дизайн: Мерникът в мерника 4N е много по-фин и първоначално малко по-дебелите външни ленти са вече наполовина по-тънки и са много по-далеч една от друга. Това е голямо предимство, особено за ловеца при условия на слаба осветеност, тъй като целта е минимално закрита и по този начин се поддържа оптимално светкавично бързо и безопасно прихващане. Осветената мрежа 4N се намира в равнината на изображението на окуляра (2-ра равнина на изображението) и по този начин винаги остава със същия размер при промяна на увеличението. Не са необходими помощни средства за регулиране на мерника. Мерникът има тактическа настройка от 0,1 MRAD, т.е. на 1 клик мерника се настройва с 0,1 MRAD, т.е. с 1 см на 100 м. За потребителя в Европа това означава лесно приложение в десетичната система. Регулирането на кликовете работи абсолютно повтарящо се и може да се нулира.

 Общ диапазон на регулиране: 484 кликвания - 48,4 MRAD (24,2 MRAD на оборот)

Препоръчителна употреба: Изключително широко зрително поле от почти 40 m, 6x увеличение за удобно прицелване дори на по-големи разстояния са изключителните характеристики на целевата оптика V6 1-6x24 HDX за IPSC,  лов на гонка и лов с издебване.

Безрефлексна и отлично забележима светлинна точка от стъклени влакна осигурява на ловеца високо ниво на сигурност при бързо улавяне на целта и при мимолетни изстрели. Напълно се препоръчва за всички IPSC дисциплини с пушка.

Купи на изплащане