Предна насадка за нощно виждане PARD FD1

Продукти
1 174,00 лв.
  • Марка: PARD®
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Новата предна нощна насадка PARD FD1 (LRF) 3в1 - новият уникален помощник в лова!

Предната насадка FD1 е проектирана да трансформира всеки оптичен мерник в прицел за нощно виждане от висок клас. Възможно е уверено разпознаване на целта и извършване на прецизна стрелба на тъмно.

Високочувствителният 1920*1080 CMOS сензор осигурява по-резки и по-ясни изображения.

Вграденият лазерен далекомер открива цели на разстояние до 1000 м, което ви помага да стреляте по-прецизно.

Инфрачервената  светлина има три нива. Има варианти в 850/940nm, като светлината от 850nm е по-пробивна и ви позволява да виждате много по-далеч, а тази от 940nm е подходяща за по-дискретно наблюдение.

Адаптера е подходящ за оптики с външен диаметър на обектива 41-63мм. и покрива почти всички оптически мерници на пазара.

Иновативна технология за балистично изчисление -  Като дигитален прицел за нощно виждане и точен балистичен калкулатор, FD1 предоставя 5 комплекта балистични данни и далекомер в реално време и осигурява прецизно решение за стрелба в реално време.

FD1 е оборудван с OLED екран с ултрависока разделителна способност от 1440*1080, който ще ви представи невероятно ясни изображения.

CMOS СЕНЗОР ЗА ИЗОБРАЖЕНИЕ - Оборудван с CMOS сензор, разделителна способност 1920*1080 и чувствителност от 0,001 lux, FD1 осигурява ясно изображение дори при най-предизвикателните условия на слаба светлина.

АЛГОРИТЪМ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИДИМАТА СВЕТЛИНА (VLEA) - Технологията на PARD за подобряване на изображението подобрява яснотата на изображението, намалява шума, подобрява качеството, обогатява данните и подпомага ефективната оценка на целта.

РЕЖИМ КАРТИНА В КАРТИНА  - Режимът Картина в картина ще ви предостави Х2 пъти увеличена правоъгълна област в горната част на екрана, която е предназначена да подобри бързото идентификация на целта, без да се жертва общото зрително поле.

Регулируем IR осветител с 350 метра светлинно разстояние - Инфрачервеният осветител на PARD може да достигне 350 метра, което ще осигури отлична видимост дори в пълна тъмнина. Тристепенен IR, проектиран да отговаря на изискванията на различни условия на лов. Има две опции за дължина на вълната за IR светлина: 850 nm за по-ярка и по-далечна светлина и 940 nm, която не се вижда от животни.

 

ВНИМАНИЕ!

Автоматичен запис на изстрелите.  FD1 интелигентно ще усети изстрела и автоматично ще запише 20-секундно видео. Интелигентният и удобен за потребителя дизайн не само опростява процеса, но и документира всеки вълнуващ момент.

18650 Зарреждаща се

Lithium батерия


FD1 е оборудван с акумулаторни литиеви батерии 18650 с голям капацитет, идеални за продължителна употреба. Освен това, той издържа до 500 цикъла на зареждане, като ефективно задоволява нуждите ви от употреба.

WiFi Свързаност


Като изтеглите приложението PardVision и свържете вашия смартфон към този FD1 чрез WiFl. можете да преглеждате изображения и видеоклипове на мобилното си устройство, за да подобрите изживяването си при гледане.

 

6000J Издържливост на откат


Изключителната устойчивост на удар и издръжливостта на FD1 не се смущава от отката на огнестрелното оръжие. 

IP67 Клас на защита


Сертифициран по стандарт на защита IP67. Той демонстрира водоустойчивост и прахоустойчивост, като безстрашно издържа на силен дъжд и различни тежки условия на околната среда.

Запис и възпроизвеждане с HD резолюция


Възможностите за запис и възпроизвеждане с висока разделителна способност (1920/1080) осигуряват гладко и ясно видео изживяване и ще ви помогнат да записвате незабравими моменти на лов по всяко време и навсякъде.

Купи на изплащане