БЪРЗОМЕР SHIELD MINI SIGHT (SMS)

Продукти
549,00 лв.
  • Марка: SHIELD
  • Кат. номер: sms
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА - ПОДАРЪК PICATINNY МОНТАЖ С 3 ВИСОЧИНИ !!!

Произведено във Великобритания!

Всички модели бързомери на SHIELD са проектирани и изработени съгласно съвременните военни стандарти и тествани по критериите  на NATO. Избрани са на въоражение в UK Army и SAS след тежка конкуренция с моделите на Aimpoint. Качествата им са доказани при изпълнение на множество мисии в Афганистан.

Един от най-леките климаторни прицели в света!  Теглото му от само 14 грама го прави подходящ за монтаж върху абсолютно всякакво оръжие - пистолет, карабина или гладкоцевна пушка (надцевка или автомат), както и върху оптически мерници с различен диаметър на корпуса.

Корпусът на този бързомер е изработен от специален високоустойчив полимер издържащ големи механични натоварвания. Лещата е също полимерна, с отлични оптични характеристики и здравина надвишаваща тази на стъклените лещи над 10 пъти. Управлението на интензитета на светене е изцяло автоматичен и се контролира от фронтално разположен сензор, определящ супер прецизно режимите на работа ден/нощ.

Повече от 15 000 броя от този модел са в непрекъсната употреба в Британската редовна армия и Специални части, както и в Специалните части на USA, Австралия, Нова Зеландия и силите на NATO. Широко използуван е и състезатели по стрелкови дисциплини по цял свят.

  • Свободен от паралакс, ясна полимерна оптична система с издържливост на удар 10 пъти по-голяма от тази на стъклените аналози
  • За разлика от много подобни продукти, SMS е проектиран без отразителен червен филтър на лещата , което осигурява минимум отблясъци и възможности за компроментиране на стрелковата позиция.
  • Тялото е изработено от лек полимер, който при тестване е доказал, че е по-устойчив от други рефлексни прицели, произвеждани от нашите конкуренти.
  • Управляваща верига с променлива интензивност, която улавя  нивата на светлината при целта и контролира LED изхода, осигурявайки оптимална видимост на точката срещу нея.
  • Предлага се в различни размери  точки, съобразени с вашата необходимост.
  • Защитен срещу дъжд, сняг и прах.
  • Възможни скали: 1МОА; 4МОА; 8МОА; 1МОА/Ring 65MOA
Купи на изплащане