виж Количката е празна

БЪРЗОМЕР SHIELD MINI SIGHT (SMS)

549,00 лв.
Кат. номер: sms
Марка: SHIELD

Опции за покупка

549,00 лв.Oписание на продукта

Произведено във Великобритания!

Всички модели бързомери на SHIELD са проектирани и изработени съгласно съвременните военни стандарти и тествани по критериите  на NATO. Избрани са на въоражение в UK Army и SAS след тежка конкуренция с моделите на Aimpoint. Качествата им са доказани при изпълнение на множество мисии в Афганистан.

Един от най-леките климаторни прицели в света!  Теглото му от само 14 грама го прави подходящ за монтаж върху абсолютно всякакво оръжие - пистолет, карабина или гладкоцевна пушка (надцевка или автомат), както и върху оптически мерници с различен диаметър на корпуса.

Корпусът на този бързомер е изработен от специален високоустойчив полимер издържащ големи механични натоварвания. Лещата е също полимерна, с отлични оптични характеристики и здравина надвишаваща тази на стъклените лещи над 10 пъти. Управлението на интензитета на светене е изцяло автоматичен и се контролира от фронтално разположен сензор, определящ супер прецизно режимите на работа ден/нощ.

Повече от 15 000 броя от този модел са в непрекъсната употреба в Британската редовна армия и Специални части, както и в Специалните части на USA, Австралия, Нова Зеландия и силите на NATO. Широко използуван е и състезатели по стрелкови дисциплини по цял свят.

  • Свободен от паралакс, ясна полимерна оптична система с издържливост на удар 10 пъти по-голяма от тази на стъклените аналози
  • За разлика от много подобни продукти, SMS е проектиран без отразителен червен филтър на лещата , което осигурява минимум отблясъци и възможности за компроментиране на стрелковата позиция.
  • Тялото е изработено от лек полимер, който при тестване е доказал, че е по-устойчив от други рефлексни прицели, произвеждани от нашите конкуренти.
  • Управляваща верига с променлива интензивност, която улавя  нивата на светлината при целта и контролира LED изхода, осигурявайки оптимална видимост на точката срещу нея.
  • Предлага се в различни размери  точки, съобразени с вашата необходимост.
  • Защитен срещу дъжд, сняг и прах.
  • Възможни скали: 1МОА; 4МОА; 8МОА; 1МОА/Ring 65MOA

Подобни продукти:

БЪРЗОМЕР SHIELD SWITCHABLE INTERFACE

899,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР CQS

729,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР SHIELD REFLEX MINI SIGHT(RMS)

729,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР MINOX MICRO RV

495,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!