виж Количката е празна

729,00 лв.
Кат. номер: cqs
Марка: SHIELD

Опции за покупка

729,00 лв.Oписание на продукта

Произведено във Великобритания!

Всички модели бързомери на SHIELD са проектирани и изработени съгласно съвременните военни стандарти и тествани по критериите  на NATO. Избрани са на въоражение в UK Army и SAS след тежка конкуренция с моделите на Aimpoint. Качествата им са доказани при изпълнение на множество мисии в Афганистан.

Рефлексния бързомер Shield CQS  е пълен аналог на Shield CQB, използван от британските въоръжени сили, но с универсална монтажна система. Tой е по-малък и по-лек от конкуренцията (66 г / 2,3 унция включително батерията), но все пак отговаря на най-суровите военни  спецификации.Към днешна дата повече от 50 000 CQB са доставени и са активно използвани в британската армия и печели наградата за най-добър прицел в категорията си през 2013г.
Предлагаме разнообразие от монтажни елементи, включително Picatinny и приспособленията за монтаж към оптики с  различни увеличителния. Има набор от модули към монтажа, така че да можете да регулирате височината на червената точка, например, за да го комбинирате с механичните мерни прибори  или да го приведете в съответствие с 3x увеличител.
Включени в комплекта са Picatinny монтаж и модули за промяна на височината.
Напълно водозащитен. Издържа 30мин. на дълбочина 1 метър.
 
Възможни скали: 1МОА(1,25MOA); 4МОА(3,25MOA); 8МОА(6,25MOA); 1МОА с ринг 65МОА
 

Подобни продукти:

БЪРЗОМЕР SHIELD SWITCHABLE INTERFACE

899,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР SHIELD REFLEX MINI SIGHT(RMS)

729,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР SHIELD MINI SIGHT (SMS)

549,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!