виж Количката е празна

729,00 лв.
Кат. номер: cqs
Марка: SHIELD

Опции за покупка

729,00 лв.Oписание на продукта

Произведено във Великобритания!

Всички модели бързомери на SHIELD са проектирани и изработени съгласно съвременните военни стандарти и тествани по критериите  на NATO. Избрани са на въоражение в UK Army и SAS след тежка конкуренция с моделите на Aimpoint. Качествата им са доказани при изпълнение на множество мисии в Афганистан.

Рефлексния бързомер Shield CQS  е пълен аналог на Shield CQB, използван от британските въоръжени сили, но с универсална монтажна система. Tой е по-малък и по-лек от конкуренцията (66 г / 2,3 унция включително батерията), но все пак отговаря на най-суровите военни  спецификации.Към днешна дата повече от 50 000 CQB са доставени и са активно използвани в британската армия и печели наградата за най-добър прицел в категорията си през 2013г.
Предлагаме разнообразие от монтажни елементи, включително Picatinny и приспособленията за монтаж към оптики с  различни увеличителния. Има набор от модули към монтажа, така че да можете да регулирате височината на червената точка, например, за да го комбинирате с механичните мерни прибори  или да го приведете в съответствие с 3x увеличител.
Включени в комплекта са Picatinny монтаж и модули за промяна на височината.
Напълно водозащитен. Издържа 30мин. на дълбочина 1 метър.
 
Възможни скали: 1МОА(1,25MOA); 4МОА(3,25MOA); 8МОА(6,25MOA); 1МОА с ринг 65МОА
 

Подобни продукти:

БЪРЗОМЕР SHIELD SWITCHABLE INTERFACE

899,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР SHIELD REFLEX MINI SIGHT(RMS)

729,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР SHIELD MINI SIGHT (SMS)

549,00 лв.
виж

БЪРЗОМЕР MINOX MICRO RV

495,00 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!