Продукти

Статии

23 август 2022
Доставка на приставки и прицели за нощно виждане и термовизионни прицели и монокли PARD

Уважаеми клиенти, Пристигна нашата първа доставка от PARD в която са включени повечето от термичните и нощни уреди и прицели, които прозвежда фирмата. На сайта ни в определените секции можете да откриете и поръчате: - Термовизионни монокли PARD SA с цени от 2932лв. - Термовизионни прицели с вграден далекомер и балистичен калкулатор на цени от 3910лв. - Прицели за нощно виждане със и без далекомер и балистичен калкулатор на цени 1465 - 2090лв. - Насадки за нощно виждане на цени 780-1132лв. Всички уреди са тествани за издръжливост на удар и откат с енергия 6000 Джаула и са с гаранционен срок 36 месеца за термовизионните и 24 месеца за приборите дигиталните прибори за нощно виждане. Направете своя лов още по-успешен с PARD - вашия доказан партньор!

[прочети още]
18 август 2022
Армада Понтика ЕООД стана официален представител за България на продуктите на PARD и DDoptics!

Уважаеми клиенти, С удоволствие ви съобщаваме, че Армада ПОнтика ЕООД стана изключителен представител за България на още два реномирани производителя на оптически ловни прибори: - PARD - един от най-бързо развиващи се китайски разработчици и производители на дигитални тип "ден-нощ" и термовизионни прицели, насадки и наблюдателни прибори. Типични за PARD са непрекъснатото усъвършенстване и подобряване на надеждността и функционалността на своите продукти и създававането на нови такива на базата на най-модерните технологични разработки. Предвид силното търсене на техните изделия в Европа, PARD развиха сериозна логистична дейност, като разкриха централен склад за ЕС на територията на Полша, както и ремонтна база, базирана също в ЕС, която максимално оптимизира времето и транспортните разходи при необходимост от ремонт, като прави излишно транспортирането на продуктите до завода в Китай. Всички дигитални прибори за нощно виждане са с гаранционен срок 2 години, а термовизионните прибори - 3 години, като е осигурен и извънгаранционен сервиз. Пълната гама продукти на PARD, можете да намерите в нашия електронен магазин.

[прочети още]
29 октомври 2018
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ STEYR-ARMS и SCHMIDT & BENDER !

Благодарение на тази съвместна промоционална оферта за Европа на STEYR ARMS и SCHMIDT&BENDER, до 31.12.2018г. можете да се възползувате от нашите страхотни оферти, позволяващи Ви да се оборудвате с перфектната оръжейна система!

[прочети още]
15 октомври 2018
Новости от STEYR!

Ново лого, нови модели, нови аксесоари...............

[прочети още]